Kako započeti svoju karijeru u IT sektoru i svoju poslovnu ideju pretvoriti u uspešano poslovanje, samo su neka od pitanja na koje ćete dobiti odgovore na radionici: Denis Đukić-moja „Digital Nomad”  avantura , koja će se održati 18.10.2019. godine sa početkom u 17:00 časova u Coworking prostoru Prijedor Hub-a Agencije PREDA-PD.

Denis Đukić, prijedorčanin koji živi u Ljubljani, za koga ne zna puno ljudi u našem gradu, već više od dvije godine radi i putuje svetom. Ključne  kompetencije su mu administracija Oracle baza podataka, programiranje u SQL, PLSQL-u, Apex-u, Linux administracija i bash programiranje, SCRUM i Kanban projektno vođenje, upravljenje organizacijama ADIZES metodologijom i mnoga druga znanja. Kao dipl. Ing. i master  Elektrotehnike i računarstva nakon  sticanja iskustava radom za međunarodne kompanije, od 2011. god. posluje samostalno sa svojom firmom, što mu povremeno omogućava rad preko interneta. Tu slobodu iskorištava da odputuje i radi iz udaljenih destinacija,  najviše Kanarskih ostrva, ali i Tajlanda, Balija, Filipina, Indije, Šri Lanke, Singapura, Malezije i svakako nezaobilaznih: Beograda i Prijedora.

Lokacija

Aleja Kozarskog odreda bb
Prijedor

Vrijeme

17 časova

Registracija je OBAVEZNA!

Metodologija

Sam događaj će biti opušten, interaktivan, sa ciljem da se učesnicima omogući da kroz pitanja i odgovore saznaju što više praktičnih informacija od ovog inspirativnog predavača.

Prvi deo radionice

U uvodnom delu kratko će biti prezentovani servisi HUB Playground i IT radionice koje slede u okviru njih.

Glavni deo radionice

Denis će nam najprije predstaviti lična iskustva iz vlastitog IT poslovanja, trendove na tom području i savjete budućim mladim preduzetnicima na području IT i kreativne industrije.

U drugom djelu će biti opisana neka od putovanja po zemljama Azije i Afrike uz opis i prikaz slika, ali i rada u coworking centrima po svijetu.

Druženje i umrežavanje

Nakon prezentacije ostavljeno je vrijeme za pitanja, diskusije, te neformalna druženja i upoznavanja u želji da svi zajedno odnesemo maksimalno sa ovog događaja.

Radionica u HUBu :: Denis Đukić-moja „Digital Nomad”  avantura